Michelin și Mercedes AMG încep un nou capitol – Anvelope Michelin Pilot Sport Cup 2 R – MO1

Michelin Pilot Sport Cup 2 R – MO1 a fost dezvoltat în colaborare cu cei de la Michelin și AMG pentru a satisface cerințele acestora privind performanța unică pe pistă și pe șosea. Selecția de compuși de cauciuc derivați, din sportul cu motor, oferă un nivel foarte ridicat de aderență și rezistență la înaintare pentru a merge mai departe pe pistă.

Michelin Pilot Sport Cup 2 R – MO1 care, datorită unui compus de cauciuc care, în combinație cu o zonă specifică de talon dezvoltată pentru AMG One, oferă o plăcere unică de condus pe pistă, cu aderență foarte mare, cu stabilitate sporită în viraje, tracțiune și echilibru la viteze ridicate.

Performanța ridicată a acestor anvelope de vară este mai mult decât necesară pentru această mașină grozavă. Acestea sunt caracteristicile definitorii pentru cei ce sunt în căutarea siguranței, preciziei și plăcerii de a conduce, în același timp se potrivesc perfect cu caracterul vehiculului. Iubitorii de viteză pot, de asemenea, să concureze contra cronometru cu anvelope slick concepute pentru utilizarea pe pistă.

În multe privințe, Mercedes-AMG One este o mașină extremă, cu multă tehnologie împrumutată de la sporturile cu motor de nivel superior. Anvelopa combină un nivel unic de aderență cu o manevrabilitate precisă și un design unic. Pereții laterali au o siluetă Mercedes-AMG One cu emblemă MO1.

Anvelopele dezvoltate de Michelin au cea mai recentă tehnologie. În primul rând, cordon hibrid de aramidă și naylon care asigură o transmisie optimă a puterii pe șosea. Anvelopa este dezvoltată cu o structură a cauciucului care îmbunătățește comportamentul acestei anvelope la schimbările de direcție și mărește senzația sportivă. Acestea au umerii exteriori întăriti cu un cauciuc special care este foarte rezistent la abraziune pentru o rezistență optimă pe pistă.

În plus, este inserată și o tehnologie bi-compusă, un compus de cauciuc specific pe umărul exterior care este perfect potrivit pentru a oferi o aderență maximă pe teren uscat în colțuri strânse și un elastomer mai rigid pe partea interioară pentru a oferi o precizie în timpul condusului atât pe pistă, cât și pe șosea.

Pe lângă anvelopă legală pentru drum, există și o anvelopă complet slick pentru AMG One, care cuprinde un amestec de cauciucuri specifice pentru conducerea pe pistă. Materialul compozit rigid se adaptează la cele mai calde temperaturi ale pistei pentru a oferi acestor anvelope performanțe consistente după o singură tură.

Anvelopele Michelin Pilot Sport Cup 2 R au un design rafinat al pereților laterali, concepuți exclusiv pentru AMG One. În cazul Michelin Pilot Sport Cup 2 R – MO1, acestea au un design exclusiv bazat pe „Premium Touch Technology”, o tehnologie „efect de catifea” creată de Michelin pentru a accentua silueta sportivă a lui Mercedes-AMG One. „MO 1” afișat pe anvelopă este sigla anvelopei respective.

Pereții laterali ai slick-urilor pure împrumută culorile oficiale ale Michelin Motorsport. De asemenea, anvelopele slick conferă acestei mașini un design unic. Această nouă anvelopă de dimensiune specială pentru AMG One este poate fi montată pe jante cu diametre de 19 și 20 de inch.

Această nouă anvelopă Michelin Pilot Sport Cup 2 R întruchipează un nou parteneriat bazat încredere. Acestea vor fi montate pe toate cele 275 de vehicule speciale și vor fi produse doar în Clermont-Ferrand, Franța. Anvelopele Michelin Pilot Sport Cup 2 R sunt disponibile în două dimensiuni pentru Mercedes-AMG One, 285/35 ZR 19 (103Y) XL și 335/30 ZR 20 (108Y) XL