Noutati in lumea auto

Noul Ford Maverick – Pickup-ul compact și economic de la Ford” Ford a lansat recent noul Maverick, un pickup compact cu o autonomie de până la 805 km și o eficiență remarcabilă. Mașina are un preț accesibil și este echipată cu tehnologii avansate, cum ar fi sistemul de infotainment cu ecran tactil de 8 inci.

„Audi Q4 e-tron – SUV-ul electric compact și stilat de la Audi” Audi a lansat recent Q4 e-tron, un SUV electric compact cu o autonomie de până la 520 km și un design elegant. Mașina oferă o serie de caracteristici avansate, precum sistemul de infotainment cu ecran tactil de și sistemul de asistență pentru șoferi.

„Tesla Model Y – SUV-ul electric cu performanțe impresionante” Tesla a lansat Model Y, un SUV electric cu o autonomie de până la 505 km și o viteză maximă de peste 200 km/h. Mașina are un design modern și este echipată cu tehnologii avansate, cum ar fi sistemul de infotainment cu ecran tactil.

„Mercedes-Benz AMG GT Black Series – Supercarul cu performanțe impresionante de la Mercedes-Benz” Mercedes-Benz a lansat AMG GT Black Series, un supercar cu un motor V8 de 4 litri și o putere de peste 700 CP. Mașina poate accelera de la 0 la 100 km/h în doar 3,2 secunde și poate atinge o viteză maximă de peste 320 km/h.

„BMW i4 – Sedanul electric cu performanțe impresionante și design futurist” BMW a lansat i4, un sedan electric cu o autonomie de până la 590 km și o putere de peste 500 CP. Mașina are un design futurist și este echipată cu tehnologii avansate, cum ar fi sistemul de infotainment cu ecran tactil.