Provocarile si succesele vietii de cuplu ale lui Dragos Savulescu si Angela Martini

Afaceristul Dragos Savulescu si-a sarbatorit luna aceasta ziua de nastere.Cu aceasta ocazie, sotia sa, Angela Martini, a facut o postare emotionanta pe retelele de socializare in care si-a exprimat recunostinta pentru „cel mai uimitor barbat” pe care l-a intalnit vreodata.

Cu toate ca povestea lor de dragoste a fost plina de provocari si incercari, cei doi au reusit sa isi pastreze iubirea vie si puternica. Angela Martini a scris in postarea de pe Instagram despre aceste provocari, precum si despre faptul ca nu au avut probleme minore care de cele mai multe ori despart cuplurile.

„Calatoria noastra a fost ‘tu si eu impotriva intregii lumi’ in adevaratul sens al cuvantului”, a scris Angela. Ea a adaugat ca adevarul trebuie sa fie spus si ca sunt pregatiti sa-l infrunte pe cei care le doresc raul. „Avem lumina sa luptam impotriva umbrelor, asa ca nu o ascundem. Era si timpul sa expunem versiunea noastra despre aceste evenimente”, a mai scris sotia lui Dragos, fostul actionar al Dinamo.

Dragos Savulescu si Angela Martini formeaza un cuplu puternic si inspira multe persoane cu povestea lor de dragoste. Cei doi s-au casatorit rapid, fara a trece prin etapa de logodna, si au reusit sa depaseasca toate obstacolele impreuna.

Pe langa afacerile sale, Dragos Savulescu este cunoscut si pentru implicarea sa in diverse activitati caritabile, dar si in lumea filmului, el avand cateva aparitii alaturi de actori cunoscuti de la Hollywood.

Angela Martini este un model si o personalitate publica cunoscuta la nivel international, cu o cariera de succes in lumea modei. Ea a reprezentat Albania la Miss Universe in 2010 si a fost numita una dintre cele mai frumoase femei din lume de catre revista FHM.